Gelderdonksestraat 19, Rijsbergen
+31(0)630289047
Info@BBQPan.nl

BBQ Pannen

BBQPan.nl heeft 2 soorten BBQ pannen in het assortiment. De BBQBorrelpan en de BBQSandwichpan.

Beide type pannen hebben we in een standaard uitvoering, in twee verschillende formaten. Ook is er de mogelijkheid om de BBQpan volledig zelf samen te stellen.

De producten waarmee de BBQ pannen gevuld zijn, zijn op onze barbecues voorgegaard en hoeven alleen nog opgewarmd te worden in de elektrische BBQ pan. 

BBQBorrelpan

De BBQBorrelpan is gevuld met heerlijke, veelal Low & Slow gegaarde, barbecue borrelhapjes. Spareribs, kiplollies, gerookt buikspek, garlic gamba’s en nog veel meer. De standaard pan is gevuld met 60 of 90 hapjes maar is ook volledig zelf samen te stellen met de hoeveelheid die u wenst.

U kunt de pan uitbreiden met o.a. verschillende sauzen uit eigen keuken, stokbrood en chimichurriboter zodat u nergens meer voor hoeft te zorgen. 

BBQSandwichpan

De BBQSandwichpan is gevuld met zalige, Low & Slow gegaarde, barbecue specialiteiten. Om uw sandwiches mee te beleggen of lekker met frietjes. Ideaal dus voor bij overwerk, vergadering, feestje of na een activiteiten dag.

Ook deze pan kunt u in standaard uitvoering bestellen. Voor 30 broodjes of voor 60 broodjes, maar ook de BBQSandwichpan kunt u natuurlijk weer zelf samenstellen of uitbreiden met o.a. coleslaw, sausjes en verschillende broodjes.